Ексчемпіон назвав фаворита бою Ломаченко – Камбосос

Ексчемпіон напівсередньої ваги Шон Портер поділився прогнозом на бій між колишнім чемпіоном світу у трьох дивізіонах 36-річним Василем Ломаченком і Джорджем Камбососом.

Поєдинок між Ломаченком і Камбососом відбудеться 12 травня. Бій за звання чемпіона світу за версією Міжнародної боксерської федерації (IBF) у легкій вазі (до 61,2 кг) пройде в Австралії на RAC Arena у Перті. Цей пояс став вакантним після того, як його звільнив Девін Гейні, який перейшов у першу напівсередню вагу, пише RingNews24.

“”Український боксер переможе, але нокаутувати суперника не зможе. Якби мені довелося робити ставку, то я поставив би на перемогу Ломаченка рішенням. Просто він такий точний, влучний стрілець з однаковою силою в обох руках При цьому я сумніваюся, що він отримає зупинку. Я сумніваюся, що Джорджа з якоїсь причини знімуть з бою в Австралії”, – сказав Портер.

У травні торік у своєму минулому поєдинку українець програв Гейні рішенням суддів, зазнавши третьої поразки в кар’єрі. На кону стояв титул абсолютного чемпіона світу у легкій вазі. Пізніше американець відмовився від усіх поясів та змінив дивізіон.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ломаченко зробив заяву про незвичний час поєдинку з Камбососом

“Якщо чесно, я взагалі не уявляю, щоб Джорджа зупинили. Ми всі знаємо, що в хлопця в крові, звідки він і у що вірить. Все ж я віддаю перевагу Ломаченку у співвідношенні 60 на 40″, – додав Портер.

Торік у травні в Лас-Вегасі відбувся бій між Ломаченком і Девіном Гейні за чемпіонські титули за версіями WBC, WBO, WBA та IBF у легкій вазі. Бій тривав 12 раундів. Переможця визначили рішенням суддів, переміг Гейні.

Бій проти Камбососа буде для Ломаченка першим із травня. Камбосос востаннє виходив на ринг влітку, коли переміг Максі Г’юза.

Read Previous

“Класичний турбуючий вогонь”: у ЗСУ розповіли деталі нічного удару

Read Next

Активісти могли самі себе побити: в уряді Грузії зробили заяву

Most Popular