Одного з організаторів “п’яних вечірок” у Києві випустили з-під варти

Одного з організаторів скандальних “п’яних вечірок” у Києві Андрія Ярину випустили з-під варти.

За нього внесли 272 500 грн застави. Про це на запит “Суспільного” повідомила Київська обласна прокуратура.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: П’яні вечірки в Києві: третього підозрюваного взяли під варту

Там зазначили, що прокурор вимагав продовжити фігуранту запобіжний захід у вигляді безальтернативного тримання під вартою. Однак, Голосіївський районний суд столиці задовольнив це клопотання лише частково.

Суд вирішив продовжити Ярині тримання під вартою з альтернативою застави у розмірі 272 500 грн. Підозрюваний вніс цю суму, і його відпустили.

При цьому Ярину зобовʼязали носити електронний браслет, не покидати місце свого проживання без дозволу суду. А також не спілкуватися зі свідками та потерпілими й здати на зберігання закордонний паспорт.

У жовтня минулого року до суду направили обвинувальний акт щодо організатора і двох учасників і “пʼяних” вечірок у Києві, які які знущалися з дівчат. Організатору вечірок інкриміновано вчинення сексуального насильства щодо трьох потерпілих, одна з яких на час вчинення злочину була неповнолітньою.

На початку 2023 року телеведуча і продюсерка Ярослава Кравченко розповіла, що підписниця скинула їй аккаунт, автори якого напоюють дівчат алкоголем і транквілізатором, а потім роблять стріми. Дівчат знімали майже без одягу, вони лежали непритомні на підлозі.

Read Previous

Землю накриває потужна магнітна буря класу G4. Який вплив матиме

Read Next

ЗЕЛЕНСЬКИЙ підписав закон про мобілізацію! Негайне рішення для українців. Що тепер зміниться?

Most Popular