Нетаньягу заявив, що Ізраїль продовжить операцію в Газі до повного знищення ХАМАС

Ізраїльський премʼєр Біньямін Нетаньягу, якого хоче арештувати Міжнародний кримінальний суд, назвав порівняння ХАМАС та ЦАХАЛ огидними.

Він заявив, що зробить усе можливе для знищення ісламського терористичного руху. Про це інформує Timesofisrael.

За його словами Ізраїль веде “справедливу війну проти злочинної терористичної організації” в рамках міжнародного права, а “обурливе порівняння” між ізраїльськими лідерами та лідерами ХАМАС “є незгладимим історичним злочином і явним проявом антисемітизму”.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Міністр оборони Ізраїлю сказав, скільки триватиме операція в Рафасі

Окрім цього, у своїх перших публічних виступах після заяв щодо арешту Нетаньягу заявив, що “абсурдний і сфабрикований ордер з Гааги спрямований не лише проти прем’єр-міністра і міністра оборони Ізраїлю, але й проти всієї держави Ізраїль”.

“Це спрямовано проти солдатів ЦАХАЛу, які борються з найвищим героїзмом проти мерзенних вбивць ХАМАС. Як ви смієте порівнювати монстрів ХАМАС із солдатами ЦАХАЛу, найморальнішої армії у світі? З якою зухвалістю ви порівнюєте ХАМАС, який вбивав, палив, різав, ґвалтував і викрадав наших братів і сестер, і солдатів ЦАХАЛу, які ведуть справедливу війну, яка не має собі рівних, з неперевершеною мораллю?”, – заявив він.

Головний прокурор Міжнародного кримінального суду Карім Хан запросив ордери на арешт прем’єра Ізраїлю Біньяміна Нетаньягу і міністра оборони Йоава Галанта, а також трьох лідерів ХАМАС. Усіх їх звинувачують у військових злочинах і злочинах проти людства.

Нетаньягу заявив, що рішення прокурора МКС вимагати ордер на його арешт було абсурдним. Такі дії спрямовані проти усього народу його країни.

Read Previous

Тіна Кароль чесно сказала, чи хоче ще раз поїхати на Євробачення

Read Next

Екстрене рішення ЄС! У Росії КОНФІСКОВУЮТЬ заморожені активи! Цинічна заява РФ

Most Popular