На український ринок виходить нова модель Neo QLED із діагоналлю 98 дюймів

Представлені майже рік тому телевізори Samsung Neo QLED здійснили справжній прорив у сфері дисплейних технологій. Це пристрій, у якому кожен елемент, навіть дизайн, розроблено, щоб підсилювати й довершувати перегляд. І різноманіття моделей Neo QLED, доступних українським користувачам, нещодавно зазнало поповнення: в Україні розпочинається продаж Neo QLED із приголомшливою діагоналлю 98 дюймів.

Дизайн Neo QLED виконує відразу дві функції: підсилює телевізор як предмет інтер’єру та вдосконалює досвід перегляду. Так, завдяки своїй надтонкій та елегантній формі Neo QLED має чудовий вигляд у приміщенні з будь-яким декором, а його великий екран гарантує повне занурення в улюблені фільми та серіали й тільки найкращі враження від перегляду. Що стосується технологічної складової, то Neo QLED оснащено найсучаснішими розробками Samsung Electronics. Зокрема, надзвичайно реалістичне й контрастне зображення зі 100-відсотковим колірним охопленням досягається завдяки поєднанню трьох основних технологій: Quantum Mini LED, Quantum Matrix та Neo Quantum 4K.

Цілковито нове джерело світла Quantum Mini LED являє собою тисячі суттєво зменшених світлодіодів, чий розмір становить лише 1/40 від висоти звичайних LED-модулів. Вони розміщуються значно щільніше, а тому забезпечують більш чітке й деталізоване зображення. Цим крихітними світлодіодами керує технологія Quantum Matrix із вдосконаленою 12-бітною градацією яскравості. Завдяки цьому Neo QLED має 4096 блоків локального затемнення, що дає змогу оптимально налаштовувати контрастність і відтворювати глибші й насиченіші темні відтінки. Довершує якість зображення процесор Neo Quantum 4K: застосовуючи потужні алгоритми AI-масштабування на основі глибинного навчання, він ретельно аналізує контент і покращує кожен його аспект до рівня 4К.

Окрім цих трьох технологій, що лежать в основі неймовірного зображення, Neo QLED пропонує низку інших функцій та характеристик, що роблять свій внесок у якісний досвід перегляду. Наприклад, технологію Anti Reflection, яка подбає, щоб зовнішні умови – яскраве сонце чи відблиски ламп – не впливали на екран і не заважали насолоджуватися улюбленим контентом.

Звук – ще одна важлива складова споживання контенту, і потужні аудіотехнології Neo QLED створюють неймовірне об’ємне звучання, що не поступається кінематографічній картинці. Технологія Object Tracking Sound+ (OTS+) забезпечує реалістичне 3D-звучання, що переносить глядачів у центр подій, а функція SpaceFit автоматично аналізує приміщення, в якому розміщено телевізор, щоб відповідно оптимізувати звукові налаштування. У такий спосіб фізичні фактори навколо (стіни, килими, штори), що поглинають або відбивають звукові хвилі, не матимуть негативного впливу на перегляд, а всі присутні насолодяться однаково якісним аудіо незалежно від того, на якій відстані від телевізора вони сидітимуть. І не страшно, якщо в домашній кіносеанс втрутиться неочікуваний шум – активний підсилювач голосу (AVA) аналізує кожну сцену та підкреслює виразність голосів для кращого сприйняття діалогів. Навіть якщо сусіди розпочнуть ремонт, ніщо не завадить вам подивитися улюблений фільм, не пропустивши жодної деталі.

Neo QLED оснащено також низкою технологій для оптимізованого геймінгу, що робить його універсальним домашнім пристроєм. Motion Xcelerator Turbo+ забезпечує надзвичайно плавний геймінг 4К 120 Гц без затримок і розмивань кадрів, а AMD FreeSync Premium Pro™ – виняткове зображення без розривів екрана й низькою затримкою введення. Neo QLED підтримує співвідношення сторін 21:9 та 32:9, пропонуючи геймерам широке поле огляду, а отже, переваги в грі. Панель ігрових налаштувань дає доступ до різноманітних характеристик:  регулювати в режимі реального часу співвідношення сторін екрана, перевіряти затримку введення, кадрову частоту, HDR, налаштовувати бездротову гарнітуру тощо.

Рекомендована вартість 98-дюмового Neo QLED становить 349 999 грн.

Read Previous

Теперішня пандемія COVID-19 закінчиться у 2022 році

Read Next

Виробники хліба просять владу забезпечити їм доступ до пільгового газу

Most Popular