Російські окупанти просунулись біля Авдіївки – ISW

Російські загарбники дещо просунулися поблизу Авдіївки.

Окупанти, ймовірно, захопили села Яснобродівка та Лозуватське Донецької області. Про це у новому зведенні повідомляє Інститут вивчення війни (ISW).

На кадрах з геолокацією, опублікованих 25 липня, видно, як загарбники піднімають російський прапор у східній Яснобродівці, що на захід від Авдіївки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ворог скинув 117 КАБів: Генштаб повідомив свіжі дані з передової

Інші геолокаційні кадри, опубліковані 26 липня, вказують також на просування військ РФ поблизу Прогресу і Лозуватського.

Російські джерела стверджують, що їхні війська просунулися на схід від Лисичного та на схід від Веселого, а також у межах Вовчого та Новоселівки Першої.

Разом з тим, за даними ISW, продовжуються російські штурми на північний захід від Авдіївки, в районі населених пунктів Калинове, Новоолександрівка, Воздвиженка, Тимофіївка, Новожеланне та на захід від Авдіївки, в районі Карлівки.

Продовжуються також атаки РФ біля Часового Яру та під Торецьком. Однак, ISW не знайшов підтвердження зміни лінії фронту на цих ділянках.

Загальні бойові втрати російських окупантів на 27 липня склали 573 510 осіб. Протягом минулої доби знищено ще 1210 загарбників, повідомив Генеральний штаб Збройних сил України.

За добу РФ також втратила 11 танків, 24 бойових броньованих машини та 45 артилерійських систем.

Read Previous

😳ДЗВІНОК Пентагону з РФ! Казали про УКРАЇНУ. У ТРАМПА шокували про кінець ВІЙНИ | Головне 27.07

Read Next

АПОКАЛІПСИС на Росії знову! Страшний потоп. Росія на дахах благають про допомогу – Новини за 27.07

Most Popular