Позиція “Дженоа” щодо звільнення Шевченка

Аутсайдер Серії А “Дженоа” звільнив українського тренера Андрія Шевченка через незадовільні результати команди.

“Грифони” під керівництвом колишнього тренера збірної України здобули тільки одну перемогу за два місяці.

“Я багато говорив з Шевченком. Спілкування не було проблемою. На жаль, гра та результати не покращилися. А для нас це надто важливо.

Ми зрозуміли, що команді не вистачає енергії, яка потрібна для матчу з “Фіорентиною”. Тому вирішили діяти швидко. Ми хотіли бути чесними з Шевченком. Швидке рішення часто є найкращим. Я впевнений, що ми мали діяти саме зараз. Тепер ми зосереджені лише на майбутньому. Команда має отримати позитивний поштовх якнайшвидше.

Ми задоволені новачками. Вже побачили у матчі Кубку, як вони покращили команду. Хочемо інвестувати в молодих, але досвідчених гравців. Зараз середина вікна, тож трансфери ще будуть.

Я знав, що робота з “Дженоа” великий виклик, але я люблю труднощі. Я тут, бо впевнений, що, рухаючись в одному напрямку, ми матимемо шанс досягти мети. Я вірю, що наступного сезону “Дженоа” буде грати у Серії А”, цитує генельного менеджера “Дженоа” Йоганнеса Шпорса Telegram-канал “Гранде Шева”.

“Дженоа” оголосила про відставку Андрія Шевченка 15 січня. Тренер працював на посаді із 8 листопада. Попереднім місцем роботи тренера була збірна України. За повідомленням ЗМІ, Шевченко може очолити збірну Польщі.

Read Previous

В Японії евакуюють понад 200 тисяч людей через цунамі

Read Next

В Україні зафіксували понад 6 тисяч нових COVID-випадків

Most Popular