У ЗМІ з’явилася інформація про відпочинок Зеленських на Сейшелах

Як повідомив портал “Вагомо”, журналісти “Української Правди” спробували розібратися, де саме та за чиї гроші відпочиває Зеленський зі своєю родиною.

“Протягом кількох січневих днів ми отримали безліч повідомлень стосовно нібито відпочинку президента Зеленського в якійсь екзотичній країні на березі Індійського океану. Із запитаннями “Чому ви про це не пишете?”, “Це правда?”

За версією наших співрозмовників у політичних колах, одразу після Буковеля голова держави гайнув на курорт разом із родиною”, – написала Севгіль Мусаєва на своїй сторінці у Facebook.

Як зауважила журналістка “УП”, Офіс президента у такій ситуації вирішив просто відмовчатися, як і в історії з Оманом, Гутою та Буковелем.

“Світовий досвід трохи інший – зазвичай керівники держав інформують суспільство про те, що їх немає на робочому місці і скільки триватиме відпустка. Також вони зазвичай намагаються відпочивати у своїх країнах.

І тому в цій ситуації в нас не залишалося варіанту як просто перевірити цю інформацію та знайти ПРАВДУ”, – підсумувала Севгіль та додала посилання на відео-розслідування, що може привідкрити українцям завісу на відпочинок родини Зеленських.

Read Previous

Російські солдати можуть полізти в Україну будь-якої миті – США

Read Next

Не в цьому році: в ВООЗ переглянули терміни закінчення пандемії Covid-19

Most Popular