“Головне – робити все поступово” – Шоптенко порадила, як повернутися в форму після свят

Танцюристка Олена Шоптенко поділилася лайфхаками, як безболісно для організму перейти з режиму “все можна” на звичний графік.

Перше, що вона починає робити після свят, – це піклуватися про себе в усіх сенсах. Дала поради за лаштунками шоу “Де логіка” на “Новому каналі”.

“Звісно, в новорічно-різдвяний період розслабляєшся, з’являються зайві кілограми, тож потрібно відновити звичний режим. Головний секрет, аби це вдалося, робити все поступово”, – сказала Шоптенко.

Варто починати з не дуже суворого режиму, але систематично.

“Якщо різко вриватиметеся у здоровий спосіб життя, навалюватимете на себе безліч обов’язків та задач, то це не спрацює. Я раджу додавати по два-три невеликі завданя на день. Таким чином легше не зірватися й досягти успіху”, – зазначила хореографиня.

Також треба переглянути раціон.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Без спорту і з тортом: як Джамала підтримує форму після схуднення

“Замініть шкідливі страви з майонезом на салати зі свіжих овочів. Їжте їх щонайменше один раз на день, щоб прискорити метаболізм і наситити організм вітамінами. Не забувайте про фрукти, особливо цитрусові. Обмежте в раціоні солодощі. Якщо не можете відмовитися взагалі, замініть на корисні смаколики”, – порадила зірка.

Найголовнішим із фізичних навантажень, на думку Шоптенко, є ранкова зарядка.

“Це, здається, найлегше, що може бути, але саме така активність заряджає на продуктивний день і дає більше енергії, ніж ви думаєте. Після цього тіло саме захоче більше руху і “попроситься” у спортзал, басейн, на танці тощо”, – поділилася вона.

Танцюристка запевнила, що немає нічого кращого, ніж дисципліна.

“Працює головний і всім відомий принцип: для того, аби щось зробити, потрібно просто почати”, додала Шоптенко.

Шоптенко знялася у стильній фотосесії. Танцюристці підібрали смокінг з метеликом. Спокусливо оголила плечі перед об’єктивом фотографині Катерини Кондратьєвої. Під сорочку зірка не вдягнула бюстгальтер, що додало пікантності образу.

Read Previous

Коломойський – не на порядку денному: про що Блінкен говоритиме із Зеленським

Read Next

Суд не заарештовував Порошенка у справі про держзраду

Most Popular