Об’ємний светр і легінси: вісім трикотажних трендів, які знадобляться цьогоріч

Стилістка й фешнблогерка Самаль Сан запевняє, що трикотаж буде модним не лише взимку. Тому варто звернути увагу на в’язані речі, які будуть актуальними цьогоріч.

Одним з трендів є комір поло, який додасть акцент сукні, светру або футболці. Ця незначна деталь візуально витягує шию, зазначила стилістка в Instagram-блозі.

Кардиган з принтом також буде популярним. Дизайнери не обмежують у виборі: можна приміряти з яскравим абстрактним чи геометричним принтом, “гусячою лапкою” або різнокольоровими смужками.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Який кольоровий мікс буде трендовим 2022 року: стильні варіанти образів

У холодну пори року актуальним буде вбрання з подовженим рукавом. Також для зимових образів підійдуть легінси з м’якого трикотажу.

Вдалим акцентом в образі стане трикотажне вбрання яскравих відтінків. А для буденних образів можна підібрати в’язаний total look натуральних кольорів: бежевого, сірого, коричневого, білого, рудого, кавового та нюдового.

Можна поєднати два тренди і вдягнути трикотажні жилетку або об’ємний светр, які також є модними 2022 року.

Варто підготувати вбрання, які не лише допоможуть зігрітися взимку, а й створити стильний аутфіт.

Одним з трендів залишатиметься стьобаний пуховик. Куртка довжиною до середини стегна, доповнені акцентним ременем, будуть актуальними. Краще обрати модель яскравого кольору, але приглушеного: лавандового, світло-персикового і блідо-зеленого.

Read Previous

Як Росія нападатиме на Україну з повітря і землі: сценарії від військового експерта

Read Next

Справа Порошенка швидко не завершиться: факти, що свідчать не на користь політика, Підгорає

Most Popular