Легендарний Льюїс розповів, як би він побив Усика

Легенда суперважкої ваги, колишній абсолютний чемпіон дивізіону з Великобританії Леннокс Льюїс відповів на запитання, як би він діяв у поєдинку проти українця Олександра Усика (19-0, 13 КО), який з вересня минулого року володіє трьома з чотирьох престижних титулів.

“Для мене бій з Усиком був би місією в тому плані, що я зобов’язаний його виконати, що я маю це зробити. Ви запитуєте, як би я бився з Усиком? Я б став різати (шляхи для відступу), це війна!” – заявив Леннокс.

Нагадаємо, що чемпіоном Усик став завдяки перемозі над співвітчизником Льюїса Ентоні Джошуа (24-2, 22 КО).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наступного року Усик може повторити досягнення Леннокса Льюїса

Очікується, що навесні відбудеться реванш, і у Леннокса є думка щодо цього.

“Все залежить від тренера Джошуа та їхнього плану на поєдинок. Думаю, цього разу вони мають вийти з планом. Не розумію, чому вони кажуть, що у них його не було. Як взагалі можна виходити на поєдинок без плану? Ти ж чемпіон світу у суперважкій вазі, і тобі протистоїть інший чемпіон. Виходь із планом на бій. Не знаю, що це взагалі таке було”, – цитує Льюїса vRINGe.com з посиланням на подкаст The Fight is Right.

Бій між Ленноксом Льюїсом і Віталієм Кличком 2003 року вважається одним з найскандальніших, адже був зупинений через розсічення українця, коли британець програвав за очками.

Олександр Усик наразі є чемпіоном за версіями IBF/WBO/WBA у суперважкій вазі.

Read Previous

“Після пішої прогулянки горами” – Зеленський виклав фото із Дудою

Read Next

Антирекорд зими: кількість хворих на Covid-19 зросла

Most Popular