Держдеп наказав членам родин держслужбовців США виїхати з Білорусі

Державний департамент США закликав своїх громадян не їздити у Білорусь та повідомив про вивезення членів родин держслужбовців через збільшення російського військового контингенту.

Про це йдеться у повідомлені Держдеп.

“31 січня 2022 року Держдепартамент розпорядився виїхати з країни членам родин держслужбовців США. У зв’язку з посиленням незвичної і тривожної російської військової активності поблизу кордону з Україною, громадяни США, які перебувають у Білорусі або планують подорожувати до неї, повинні знати, що ситуація непередбачувана, і в регіоні спостерігається підвищена напруга”, – йдеться у повідомленні

Через довільне виконання законів, ризик затримання і потенційні переслідування іноземців американців закликали не їздити у Білорусь.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вторгнення в Україну: США попередили Білорусь про “рішучу відповідь”

“Білорусь дотримується спеціальних обмежень щодо подвійного громадянства США та Білорусі та може відмовитися визнати подвійне громадянство США і Білорусі”, – додали у зовнішньополітичному відомстві.

Польський адвокат Томаш Віліньський за підтримки правозахисних організацій подав до Міжнародного кримінального суду в Гаазі позов проти самопроголошеного президента Білорусі Олександра Лукашенка. Про це повідомив у своєму Telegram-каналі білоруський опозиціонер Павло Латушко.

Read Previous

Резніков розповів, які напрямки будуть розвивати в армії

Read Next

В Україні оголосили штормове попередження

Most Popular