Проспорив будинок і машину

Український заробітчанин витратив за ніч 800 тисяч гривень у польському стриптиз-барі. Тепер через прокуратуру вимагає повернути кошти. Каже, що замовив коктейль і зайшов із танцівницями до віп-зали. Припускає, що в напій щось підсипали, бо йому затуманило розум.

Прокурор відхилив заяву.

Ми запитали читачів: про що шкодували після гучних вечірок?

На гулянці познайомився з милою та красивою дівчиною. Коли побачив її вранці, був шокований. Поруч лежала пишнотіла жінка за 45. Іти додому відмовлялася. Вірила, що я її щиро кохаю і хочу сім’ю.

Антон ОСОБНИК, 29 років, інженер, Київ

Напилася з подругами й зателефонувала чоловікові замість колишнього. У сльозах просила поновити стосунки. Він усе зрозумів. Наступного дня ми розлучилися.

Олена ПРИХОДЬКО, 30 років, продавщиця, Одеса

Під час вечірки проспорив будинок і машину. На ранок зрозумів, що мені нема куди йти. Добре, що друзі, з якими пив, усе повернули.

Олег ЯРОВИЙ, 34 роки, підприємець, Черкаси

Після корпоративу влаштувала бійку з якимись жінками посеред вулиці. Мені вирвали жмут волосся й набили синець під оком. Всіх заарештували на 15 діб.

Катерина САМІЙСЬКО, 26 років, менеджерка, Львів

На корпоративі сп’яніла так, що розповіла все, що думаю про керівництво. Колеги намагалися зупинити, але не змогли. То був мій останній день у тій компанії.

Ольга ЛАЗЕРЕНКО, 38 років, фрилансерка, Харків

П’яним викликав таксі й указав не ту адресу. Під дверима чужої квартири голосно гукав жінку. Вийшов розлючений чоловік і дав у носа. Так у під’їзді й заночував. На ранок зрозумів, що помилився. Перед людьми вибачився.

Сергій ГОРДІЄНКО, 41 рік, будівельник, Суми

Танцювала на столі. Невдовзі він зламався піді мною, а я впала з їжею додолу. Швидко зібрала речі й утекла.

Ірина ПОСТОЛЕНКО, 32 роки, вчителька, Миколаїв

На вечірці пригощав усіх за свій рахунок. Коли працівники бару зрозуміли, що таких грошей не маю, змусили всю ніч прибирати в закладі. Наступного дня відпрацьовував там за офіціантів.

Олександр ПОЄЗНІК, 35 років, охоронець, Київ

Напилася й упала у великий торт, який замовили для молодят. Довго борсалась і не могла з нього вилізти. Гості перетворили це на жарт, але так соромно мені ще ніколи не було.

Анна ГОРНЯК, 26 років, майстер манікюру, Дніпро

П’яна причепилася до патрульних. Падала перед ними на коліна, говорила компліменти, погрожувала написати скаргу. Вони випитали номер чоловіка й попросили забрати мене.

Катерина ПАВЛЕНКОВА, 28 років, секретарка, Кривий Ріг

Вийшла з ресторану покурити, а повернутися всередину не змогла. Двері не відчинялися. Подумала, що друзі так глузують. Розізлилася й урною розбила двері. Потім зрозуміла, що відчиняла їх не в той бік.

Інна ВОЙЦЕХІВСЬКА, фітнес-тренерка, 32 роки, Черкаси

На корпоративі влаштувала “дикі танці”. Качалася по підлозі, сідала на шпагат, чіплялася до чужих чоловіків. Усі були шоковані. Зазвичай я сором’язлива й мовчазна. Не розумію, що на мене найшло.

Світлана МАРУНЬКО, 35 років, бухгалтерка, Житомир

Read Previous

“Готовий скласти мандат”: Трухін каже, що не втікав з місця ДТП, а хотів “швидше піти”

Read Next

Майже кожне село мало свій репертуар

Most Popular