Як здивувати дівчину подарунком: ТОП 5 найкращих подарунків для 14 лютого та 8 березня

Головні зимові свята позаду, але не час розслаблятися! Попереду ще два “подарункові” дні день святого Валентина та 8 березня. Що б такого подарувати коханій, щоб приємно здивувати її, надовго запам’ятатись та бажано не розоритися? Є відповідь! Ми підібрали 5 варіантів крутих іграшок для дорослих, що порадують й романтичних натур, й незалежних впевнених у собі дам, адже такий подарунок скаже про довірчі стосунки та широкі погляди.

Сподобається кожній

Універсальний варіант, який на 100% задовольнить твою кохану, це вібратор плюс вакуумний стимулятор Alive Midnight Quiver! З одного боку, це вібратор приємної форми з 10 режимами вібрації, а з іншого вакуумний стимулятор для ніжних посмоктувань заповітної перлини, який також працює в 10 режимах. Автономне керування двигунами відкриває величезне поле для експериментів як соло, так і в парі!

Для любительок витівок

Якщо одна з ваших фантазій еротична пригода в громадському місці, то ідеальним подарунком стане смартвіброяйце Adrien Lastic Palpitation. Воно надійно утримується всередині і керується через застосунок на смартфоні, вібрує в ритмі музики та багато іншого. Ідеально для вечірки у басейні, адже воно водонепроникне! Управляти іграшкою можна і зблизька, і з будь-якої точки світу.

Чарівний вакуум

Твоя дівчина вже пробувала вакуумну стимуляцію? Якщо ні, стань тим, хто подарує їй це задоволення першим! Недорогий вакуумний стимулятор Alive Quiver стане чудовою першою іграшкою цієї серії. Ергономічний та привабливий, він просто управляється трьома кнопками і дарує фантастичні пестощі-посмоктування! Вакуум від ніжного до інтенсивного вразить твою кохану. До речі, якість матеріалів тут не поступається дорожчим моделям.

Вічно модний кролик

Вібратор-кролик завжди до речі! Перший вібратор-кролик був виготовлений у Японії далекого 1983 року, і майже миттєво завоював популярність, адже він забезпечував вплив і зовні, і зсередини. Навіть якщо у твоєї подруги вже є кролик-другий, зверни увагу на вібратор Alive Caribbean Shine: у нього стовбур вібрує, відросток стимулює клітор вакуумом, а на кінці є неймовірний пульсатор для точки G. Відразу 3 ерогенні зони одним кроликом!

Дві в одній

Сподобалося і віброяйце, і вакуумний стимулятор? Бери одразу дві іграшки за ціною однієї! Смарт іграшка Adrien Lastic Inspiration це віброяйце + вакуумний стимулятор, можна використовувати їх одночасно або по одному, за настроєм. Приставка “смарт” говорить про те, що керувати іграшками можна зі смартфона. Кохана може розважатися сама, а може віддати керування тобі для збуджуючого ефекту несподіванки!

Не забудь придбати лубрикант! Широка лінійка Amoreane Med дозволяє підібрати змазку точно за потребами, будь то нейтральний лубрикант, ароматизована змазка, змазка з ефектом вібрації і навіть лубрикант з фітопланктоном та колагеном. Разом з іграшкою з цього списку чи будь-якою іншою це буде супер подарунок, що запам’ятається надовго!

Read Previous

У Києві напали на радника генпрокурорки Венедіктової

Read Next

Байден зустрівся з канцлером Німеччини Шольцем: про що говорили

Most Popular