Українців закликали очистити балкони – суне негода

Погода 18 лютого в Україні буде вітряною. Пориви північного-західного напрямку досягатимуть штормових – 15-22 м/с.

Про це повідомила синоптикиня Наталка Діденко у Facebook.

“Тому бережіть себе й своє майно. Кілька разів намотайте кола, щоб знайти безпечне місце для стоянки машини, заберіть з відкритих балконів все, що може зірватися і полетіти”, – написала Діденко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чорнобильській зоні “оживають” річки: весняні фото

Переважатиме у п’ятницю волога погода, періодично дощ. Температура повітря може знизитися, але несуттєво. Прогнозують +2…7°С. При зниженні пролітатиме мокрий сніг.

У Києві перед вихідними трішки задощить, можливо, з мокрим снігом. Також будуть шквали з північно-західними поривами – до 15-18 м/с. Температура повітря вночі близько +2°С, вдень +5°С .

Вихідними в Україні, 19-20 лютого, втримається волога вітряна погода з невеликим коливаннями температури повітря. Тепле повітря домінуватиме.

Середня місячна температура по Україні у лютому 2022 року очікується в межах 0…-5°C. На півдні Одещини та в Криму до +1°C. Це близько до кліматичної норми.

Місячна кількість опадів очікується 22-40 мм, в Карпатах, на Закарпатті й у горах Криму 52-75 мм, що у більшості західних та південно-західних областей менше за норму. На решті території країни – у межах норми.

Read Previous

Зеленський катером направився в зону ООС: перевіряє охорону кордону

Read Next

“Я не зможу поборотися за правду” – українська лижниця оголосила про завершення кар’єри після Олімпіади

Most Popular