Окупанти накрили 82 калібром Щастя. Під вогнем опинилися рятувальники та медики

18 лютого приблизно з 12:00 до 12:09 російсько-окупаційні війська обстріляли місто Щастя та село Артема на Луганщині.

Пошкоджена адмінбудівля 32-ї державної пожежно-рятувальної частини та житловий будинок, повідомли в Державній службі з надзвтчайних ситуацій.

“Осколками пошкоджено фасад будівлі та водовідлив рятувальної частини. В селі Артема відбулося пряме попадання снаряду у житловий будинок”, – зазначається у повідомленні.

Інформації щодо жертв, постраждалих серед цивільного населення немає.

А на КПВВ “Щастя” в цей час під обстріл потрапив гуманітарний конвой Червоного Хреста, повідомив у Facebook головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний.

“Російські окупаційні війська обстріляли КПВВ “Щастя”, де в цей час проходив перевірку Держприкордонслужби гуманітарний конвой Міжнародного комітету Червоного Хреста. Він рухався з непідконтрольної території”, – розповів Залужний.

Обстрілювали з великокаліберного кулемета (близько 50 пострілів), міномета 82 мм (3 постріли), гранатомета АГС-17 (10 пострілів).

Чотири авто зі складу гуманітарного конвою пройшли КПВВ, людей евакуювали в укриття. Вісім авто залишилися у міжпозиційній зоні.

Втрат серед цивільних осіб та складу Об’єднаних сил немає.

Вранці 18 лютого російсько-окупаційні війська відкрили вогонь з артилерії поблизу залізничної станції Скотувата на Донеччині.

Рух приміських та вантажних поїздів до станції Фенольна обмежено.

Read Previous

Чи є МФО, які дають кредит усім?

Read Next

Міноборони Великобританії опублікували ймовірну карту нападу РФ

Most Popular