Шарій – шістка, Кадиров – валет, Путін-туз: зробили колоду карт “Битий рашизм”

Волонтери міжнародної розвідувальної спільноти InformNapalm створили картки про російських воєнних злочинців і кремлівських пропагандистів.

Про карти повідомив головнокомандувач Збройних сил України, генерал Валерій Залужний.

20 років тому Центральне командування армії США випустило список розшукуваних воєнних злочинців у вигляді колоди карт, граючи в які військові США запам’ятовували свої цілі, розповів генерал.

“У 2022 році волонтери міжнародної розвідувальної спільноти InformNapalm продовжили цю традицію та за підтримки військового керівництва України, зокрема, і моєї, випустили дві колоди карт воєнних злочинців РФ та російських політиків і пропагандистів.

Тож, спільними зусиллями військових та волонтерів, зусиллями всіх людей доброї волі світу карта рашизму буде неодмінно битою, як на полі бою, так і в інформаційній площині.

Разом до перемоги!

Слава Україні!”, – написав головнокомандувач.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Просували кремлівську пропаганду, будували “мости” з Росією: Зеленського і Ткаченка закликали відсторонити з марафонів вісім ведучих

Карт – дві колоди. Називаються “Битий Рашизм” та “Воєнні злочинці РФ”, повідомляє InformNapalm.

“Перша для використання виключно серед військових, яка має здебільшого військові цілі, а друга – це колода для цивільного використання, персонажами якої є політики та пропагандисти РФ.

Друга колода більш публічна і несе більш психологічний ефект, наприклад, в ній “шістками” вказані маріонеткові ватажки “ЛНР” та “ДНР” і інші колаборанти типу Анатолія Шарія, чирвовою “десяткою” став Ілля Кива, вольтом – Рамзан Кадиров, бубнова дама – Скабєєва, а чирвова – Соловйов”, – пишуть.

У першу колоду входять російські офіцери, деякі генерали та полковники, включаючи командира 64-ї ОМСБр ЗС РФ, яка скоювала воєнні злочини у Бучі і якого ідентифікували та зробили відомим і підсанкційним волонтери InformNapalm.

Read Previous

Глава Пентагону вперше поговорив з Шойгу від початку війни

Read Next

Українські захисники відбили 10 атак на Донбасі. Ворог поніс втрати

Most Popular