У Канаді застрелили чоловіка зі зброєю біля початкової школи

26 травня в канадському місті Торонто поліцейські застосували зброю проти молодого чоловіка, якого помітили з гвинтівкою біля початкової школи.

Поява стрільця спричинила екстрене закриття двох навчальних закладів, де перебували сотні учнів, пише The Guardian.

Зазначається, того дня поліцейські виїхали на виклик в район Порт-Юніон Скарборо. Там і помітили озброєного чоловіка віком до 20 років.

Згодом очевидці повідомили, що спершу почули три постріли, а потім побачили, як поліція намагалася реанімувати пораненого.

Подія не становила загрози громадській безпеці, оскільки місце було ізольоване від сторонніх. Водночас поліція посилила патрулювання в цьому районі, повідомив начальник поліції міста Джеймс Рамер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Харкові сталася стрілянина, загинули троє людей

Після цього інциденту окружна шкільна рада Торонто ухвалила рішення перевести дві школи у режим “утримання та безпеки”. Ще два навчальні заклади, розташовані неподалік місця інциденту, закрили.

“Через близькість до школи я, безумовно, розумію, наскільки травматично це було для персоналу, учнів та батьків, враховуючи останні події, що сталися в Сполучених Штатах”, сказав начальник поліції Торонто.

24 травня в США сталася найгірша стрілянина в школі за останнє десятиліття. Щонайменше 19 дітей і двоє вчителів загинули внаслідок нападу стрільця. Озброєний 18-річний чоловік увійшов до початкової школи в Увальде в штаті Техас. Поліція його застрелила при затриманні.

Read Previous

🔴Гостра реакція ДАНІЛОВА на пропозиції пробачити Росію і закінчити війну

Read Next

В Одеській області перекриють важливу трасу 

Most Popular