На Запорізькому напрямку окупанти посилено гатять по позиціях ЗСУ

На Запорізькому напрямку російські окупанти збільшили кількість обстрілів українських підрозділів.

Ворог веде повітряну розвідку, обладнує позиції. Для посилення угруповання, перекидає резервні підрозділи, повідомила обласна військова адміністрація в Telegram вранці 27 травня.

Зазначається, 26 травня терористи обстріляли житловий сектор Комишувахи. Є пошкоджені будинки. Одночасно окупанти обстріляли село Новояковлівку.

“Там постраждало двоє мешканців і також пошкоджено житлові будинки. В Оріхові через артобстріл горів житловий будинок з літньою кухнею, гаражем та автомобілем Citroen.Також в Оріхові сталося займання ще одного житлового будинку, дах гаража, поряд прибудована котельня та легковий автомобіль Mercedes- Benz”, – ідеться в повідомленні.

Пожежники також гасили житловий будинок та господарчу будівлю і складські приміщення на площі 600 кв.м.

“Внаслідок останньої пожежі пошкоджено вантажний самоскид, знищено приблизно 400 т насіннєвого гороху та два тракторні причепи”, – додали в ОВА.

Попри обстріли місто Оріхів продовжує тримати оборону. Комунальники ремонтують пошкодження, волонтери привозять до міста їжу та ліки. Місцеві латають понівечені будинки та доглядають господарство.

“З початку війни у місті було пошкоджено більше ніж 200 будинків, а 20 людей померли через російські обстріли”, – підсумували в ОВА.

Доповнюється…

Read Previous

Важкі бої у Сєвєродонецьку: ситуація на Луганщині

Read Next

Ворог обстріляв Сумщину з артилерії та мінометів

Most Popular