Путін не бажає здавати позиції: у ГУР анонсували затягування війни

Війна триватиме до зими.

Армія Російської Федерації закріплюється на Херсонщині, заявив представник Головного управління розвідки Міністерства оборони Вадим Скібіцький.

“Кремлівський диктатор Володимир Путін не хоче здавати свої позиції і відмовлятися від планів, тому, за прогнозами аналітиків, війна в Україні буде довготривалою”, – сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росіяни готують нову лінію оборони на півдні – ISW

Скібіцький також зазначив, що з травня в Херсонській області ворожа російська армія будує декілька ліній оборони, а також мінує мости та дороги.

“Росія вже використала 60 відсотків запасів високоточної зброї. Запаси вичерпуються, тому дістали старі радянські боєприпаси. Після знищення крейсера “Москва” і великого десантного корабля “Саратов” російські судна не підходять близько до українських берегів”, – додав представник воєнної розвідки України.

Російські окупанти продовжують здійснювати активну підготовку до наступальних дій на Запорізькому напрямку. До Мелітополя прибув ешелон застарілих танків Т-62, знятих з консервації. Танки оснащені гарматами з калібром 115 мм. Також до Кирилівки зайшло 30 одиниць російської техніки.

Read Previous

Подоляк розповів, чи є в Європі розкол проукраїнської позиції

Read Next

“Гарячий” привіт: ЗСУ “відпрацювали” артилерією по позиціях окупантів

Most Popular