Компанія ІСТ-ВУД-ТРЕЙД готова до роботи в нових умовах

Компанія ІСТ-ВУД-ТРЕЙД уже понад 20 років займається переробленням деревини та виготовляє дубову дошку, дошку із ясеня, клена, береста, горіха. Свою продукцію підприємство експортує в понад 12 країн Європи та Азії, в т.ч. Німеччини, Англії, Австрії, Швеції, Голландії, Франції, Данії В’єтнаму, Тайваню.

Не зважаючи на повномасштабне вторгнення окупаційних військ РФ, компанія продовжує працювати, оскільки підняття економіки це одне з найважливіших завдань у наш час. Так, є труднощі, особливо з логістикою, але колектив долає їх разом й рухається вперед.

Середній місячний обсяг виробництва пиломатеріалів із твердих порід дерева сягає 450-500 м куб., для чого необхідно щомісячно близько 700 м куб. необробленої деревини. Зазначену потребу в ресурсі ІСТ-ВУД-ТРЕЙД повністю задовольняє беручи участь в торгах на ліцензованих біржах.

“Ринок деревини завжди мав свої особливості, проблематику тощо. Нерідко деревообробники зустрічалися з відвертими зловживаннями деяких чиновників та директорів державних підприємств. Сьогодні ж, завдяки реформі 2021 року, вся деревина продається виключно через ліцензовані біржі й можливості купити ресурс кулуарно чи корупційно просто не має. Ринок став абсолютно рівнодоступним та справедливим для деревообробників, які готові працювати чесно”, зазначив Максим Бобошко, заступник директора компанії ІСТ-ВУД-ТРЕЙД.

Поштовхом для подальшої плідної роботи нашої компанії стало рішення ДАЛРУ щодо продажу сировини та пиломатеріалів виключно на ліцензованих товарних біржах.

“Наразі, з 1 червня, вся оброблена і необроблена деревина реалізовується виключно на ліцензованих товарних біржах. Я, і весь колектив компанії, вітають це рішення ДАЛРУ! Воно актуальне, воно на часі. Біржова торгівля завжди є прозорою, відкритою, доступна кожному. Ціна формується на конкурентних умова за принципом попиту і пропозиції, а від так – є ринковою. Ми готові конкурувати й будемо це робити виключно чесним шляхом. Тільки так можна побудувати чисту ринкову економіку. Все буде Україна! Разом до перемоги!”, – сказав Директор компанії ІСТ-ВУД-ТРЕЙД Юрій Пашагін.

Read Previous

😳 Шольц знайшов нову причину не давати зброю Україні

Read Next

Під Москвою палав завод військової оптики – відео невдалого “перекуру”

Most Popular