Обстріли з пожежами на Харківщині: стало відомо про кількість жертв

Минулої доби російські окупанти продовжили тероризувати мирне населення Харківської області масованими обстрілами.

У Харкові снаряди влучили в кафе, шкільну бібліотеку та магазин, повідомив 9 червня голова обласної військової адміністрації Олег Синєгубов у Тelegram. Двое харків’ян загинули, ще четверо отримали поранення.

“Ворог обстріляв село Циркуни, Малоданилівську громаду, селище міського типу Коробочкине, селища Печеніги, Золочів, Барвінкове, Балаклію та Первомайський. Пошкоджені будинки, господарчі споруди, склади та гаражі. Семеро людей отримали поранення. У селі Елітне отримав поранення тракторист, який підірвався в полі на російській міні”, – ідеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали наслідки вечірнього обстрілу й пожеж у Харкові

В області тривають бойові дії. На Харківському напрямку ворог зосередив усі сили на обороні, мінує підступи. У районі Ізюму окупанти готують чергові спроби наступу на Слов’янськ та Барвінкове.

Армія РФ пізно ввечері 8 червня вкотре обстріляла Харків. Пролунало два потужні вибухи. Їх почули жителі різних районів міста. Одночасно у Telegram-чатах Бєлгорода очевидці писали про запуски ракет. Перший вибух стався о 23:01. Другий – невдовзі після нього.

Британська розвідка стверджує, що за останні 48 год. Росія активізувала зусилля з просування на південь від Ізюма.

Read Previous

“Библиотека горела дня три. Русские сделали себе здесь баню” Найцікавіше в журналі “Країна”

Read Next

В окупованому Маріуполі залишається критично багато людей – АНДРЮЩЕНКО

Most Popular