Вкрав гроші, злиток золота й монети: полонений окупант зізнався у мародерстві

Російський офіцера Іван Глухов, який потрапив у полон до українських захисників, зізнався, що вкрав гроші та цінні речі у цивільних.

Грабував будинки окупант у Циркунах Харківської області. Відео опублікував журналіст Володимир Золкін у YouTube.

Загарбник зізнався, що вкрав 30 тис. грн, злиток золота, срібний ланцюжок та монети.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Крали бронежилети, а потрапили в полон: “азовці” захопили двох військових РФ

Він потрапив у полон із $150, які йому дав на цигарки “ополченець”.

Росіянин розповів, що ходив будинками українців, щоб знайти килими для того, щоб спати зі зручностями у підвалі. На одній із таких вилазок він вирішив обікрасти мирних громадян. Пояснити своє мародерство окупант не зміг.

“Війна в Україні показала справжнє лице всієї Росії, особливо армії РФ. “Друга армія світу” мародери, злодії та насильники”, написав Золкін під відео.

Медик Збройних сил України взяв у полон вісьмох російських загарбників. Одному ногу прострелив. Решта з переляку здалися.

Взяли в полон “народного міліціонера ДНР”, який воював проти власного сина й розстрілював з танків житлові будинки в Сіверськодонецьку. Чоловік з 2015 року воює проти української армії у складі танкового підрозділу бойовиків. Після повномасштабного вторгнення прибув на Луганщину. Його син воює на боці України.

Він розстрілював з танка хімзавод “Зоря” в Рубіжному, драматичний театр і житлові будинки в старій частині Сіверськодонецька. Там ховалися від обстрілів цивільні.

Read Previous

Сумщину знову обстріляли: двоє людей загинули

Read Next

“Працюють на передовій” – Залужний подякував полякам за “Краби”

Most Popular