Білик розповіла про екскоханого Дікусара: “Діма саме в тій частині, де воєнні дії”

Виконавиця Ірина Білик зізналася, що час від часу спілкується з колишнім бойфрендом, хореографом Дмитром Дікусаром. Знаменитість зараз служить у лавах Збройних сил України.

Артистка розповіла, що танцюрист перебуває саме там, де тривають активні бойові дії. Тому нечасто виходить на зв’язок. Цим Білик поділилася у програмі “Ранок з Україною.”

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Осадча зізналася, що “розклеїлася” після теракту в Кременчуці

Востаннє, за словами співачки, спілкувалася з Дікусаром місяць тому. Однак Білик активно телефонує матері хореографа. Вона й ділиться, як справи у зіркового сина.

“Я телефоную і Дімі Дікусару. Діма не виходить на зв’язок, тому що він саме в частині, де тривають воєнні дії. Тому більше розмовляю з його мамою. Мама розповідає, як у нього справи. А Діма, можливо, на завданні. Він не може так часто розмовляти, як я хотіла б”, – розповіла Білик.

Білик зізналася, чи планує повертатися до свого будинку в Березівці на Київщині, де місяць жили російські загарбники. Продавати оселю Білик не збирається. Їй подобається заміський будинок. Тож відремонтує його і поприбирає там, щоб нічого не нагадувало про окупантів.

Read Previous

Бельгія більше не видаватиме росіянам туристичні візи

Read Next

У Харкові чули шість вибухів

Most Popular