Піар на темі розлучення і дітей – ексдружина Остапчука прокоментувала його заяви

Скандал між ведучим Володимир Остапчуком і його колишньою дружиною Оленою Войченко набирає обертів. Цього разу жінка відповіла на заяви екскоханого про брата-“бандита”.

Остапчук розповів раніше, що Войченко має проблеми із законом у Сполучених Штатах, а її брат займався бандитизмом. Ексдружина шоумена відреагувала на його заяви в інтерв’ю журналістці Аліні Доротюк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шакіра готується до судових розбірок зі зрадником Піке ЗМІ

За словами Остапчука, брат колишньої був одним з організаторів кримінальної банди в Умані. А Войченко з батьками переховували його. Однак жінка звинуватила ведучого в перекручуванні фактів і розповіла свою версію.

Вона заявила, що шоумен оббрехав її та її сім’ю. Зауважила, що хоч Остапчук і згадав про її брата-“бандита”, але забув уточнити: ведучий не спілкується з ним уже 10 років. Войченко впевнена, що Остапчук піариться на темі їхнього розлучення і дітей.

“Я глибоко обурена і засмучена тим, що ти тероризуєш моїх рідних, оббріхуєш їх і мене. Я вимагаю це припинити. А також знову здивована тим, настільки низько ти падаєш. І я вкотре прошу, вже навіть вимагаю припинити піаритися на темі розлучення і дітей”, наголосила ексдружина Остапчука.

Остапчук зізнався, що востаннє бачив дітей у перший тиждень війни. За його словами, колишня дружина Олена Войченко не дозволяє їм спілкуватися. Зараз діти Остапчука – Еван та Емілія – перебувають у канадському Торонто. Ведучий пригадав, що 24 лютого о 5:00 зателефонував ексдружині і сказав, щоб вони виїжджали. Або ж їхати збирався він до дітей.

Read Previous

🔥🔥 ПОВНИЙ РОЗГРОМ! Свіжі втрати кацапів на 5 липня

Read Next

Аномальна спека: синоптик розповів, де завтра буде +38°С

Most Popular