Готує нові авіаудари: Росія перекинула на авіабазу в Джанкої низку Су-25

Військове командування Російської Федерації перекинуло на авіабазу в тимчасово окупованому Джанкої, що на півночі Криму, не менше шести літаків Су-25.

Про це свідчить інформація зі супутникових знімків, повідомляє Інститут вивчення війни (ISW) у зведенні за підсумками 14 липня.

“Станом на 11 липня російські війська перекинули щонайменше шість ворожих літаків на авіабазу в Джанкої”, ідеться у повідомленні.

Американські аналітики вважають, що Росія перекинула літаки у межах підготовки до завдання авіаударів по українських підрозділах.

Корабельне угруповання російських окупантів у Чорному та Азовському морях далі блокує північно-західну частину Чорного моря і завдає ракетних ударів по об’єктах на території України. Ворог застосував авіацію для удару неподалік Таврійського.

На Південнобузькому напрямку окупанти вчора систематично обстрілювали цивільну та військову інфраструктуру в районах Лиманів, Посад-Покровського, Степової Долини, Прибузького, Олександрівки, Зорі, Котляревого, Любомирівки, Новомиколаївки, Мирного, Киселівки, Благодатного, Кобзарців, Яковлівки, Березнегуватого, Білої Криниці, Ольгиного, Князівки, Іванівки, Червоного Яру й низки інших населених пунктів.

Read Previous

Теракт у Вінниці: двох загиблих дітей досі не упізнали

Read Next

⚡У Миколаєві прогриміли 10 потужних вибухів

Most Popular