Загарбники заявили, що увійшли до околиць Сіверська – британська розвідка

Російські загарбники й бойовики з так званої ЛНР стверджують, що увійшли до околиць Сіверська Донецької області.

Ця інформація поки що не підтверджена. Однак росіяни повільно просувалися на захід після обстрілів у напрямку Сіверська з боку захопленого Лисичанська Луганської області. Накривають вогнем позиції українських воїнів, щоб відкрити шлях до Слов’янська й Краматорська. Такі дані має розвідка Великої Британії, про що повідомила в Twitter.

Бахмут, ймовірно, стане наступною метою після “забезпечення” Сіверська, зазначили розвідники.

Після втечі російських окупантів з острова Зміїний Російська Федерація намагається зробити так, аби Україна його не використовувала.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Це скоти” Зеленський про російський обстріл Вінниці

“Однак 13 липня авіаудари двох російських винищувачів Су-27 не вразили острів. Це повторює схему російських військово-повітряних сил, які не змогли успішно вступити в тактичний бій”, пояснили в британській розвідці.

Після 24 лютого до РФ вивезли понад 2,5 млн українців.

“Росію продовжують звинувачувати в насильницькій депортації українців. У багатьох випадках, як повідомляється, українці зазнавали поганого поводження у фільтраційних таборах, створених Росією”, додали розвідники.

Російські окупанти на Донеччині за добу обстріляли 21 населений пункт. Агресори завдали 33 удари по населенню, вбивши та поранивши мирних жителів регіону.

На Бахмутському напрямку Збройні сили України зупинили спроби ворожого штурму в районі Кодеми та Білогорівки.

Крім цього у селах Спірне та Вершина окупанти отримали жорсткий опір. Зазнали втрат та безславно відійшли. Про це повідомляє Генеральний штаб ЗСУ в Facebook.

Ворог обстріляв наші позиції в районах населених пунктів Новолуганське, Покровське, Весела Долина, Берестове, Веселе, Майорськ, Вершина. Завдав авіаударів неподалік Семигір’я, Берестового та території Вуглегірської ТЕС.

Read Previous

Експрезидент Польщі Александер Кваснєвський: «путін зробив історичну помилку, ціна якої для росії буде величезною»

Read Next

Росіяни поцілили у житлову багатоповерхівку на Донеччині. Кількість жертв невідома

Most Popular