Миколаїв з областю нещадно обстріляли російські найманці: десятки поранених

Російські окупанти продовжують нещадно обстрілювати Миколаїв з областю. Зранку зафіксували “прильоти” по житлових будинках приватного сектору одного з районів Миколаєва.

Загалом у регіоні минулої доби росіяни поранили 29 людей, заявила 19 липня голова обласної ради Ганна Замазєєва в Telegram. Дітей серед постраждалих немає.

“У Миколаєві пошкоджені будинки і, нажаль, є постраждалі поранення отримали жінка та чоловік. Також під обстріли потрапили населені пункти Баштанського і Миколаївського районів. Прильоти фіксували також у Галіцинівській, Широківській та Березнегуватській громадах. Під обстрілами опинилися й населені пункти на лінії розмежування”, написала вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Миколаїв з областю атакували російські терористи: перші подробиці

На сьогоднішній ранок у миколаївських лікарнях перебувають 329 громадян, які постраждали від атак окупантів в області. Ще 94 людини отримали допомогу амбулаторно.

“Усі поранені доправлені в медичні заклади. Велика подяка й шана нашим лікарям, які цілодобово й самовіддано рятують життя і здоров’я миколаївців. Усім якнайшвидшого одужання”, йдеться у повідомленні.

Учора голова Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім пообіцяв грошову винагороду за інформацію, яка допоможе ловити коригувальників російського вогню на Миколаївщині. Приєднатися до “полювання” на зрадників керівник Миколаївської обласної військової адміністрації пропонує мешканцям регіону.

Read Previous

💥ЗАЛУЖНИЙ: HIMARS допомогли стабілізувати ситуацію на фронті

Read Next

“Усе закінчиться добре, але буде важко, довго та криваво”

Most Popular