Росіяни ракетами атакували Харківщину: є жертви та руйнування

Мирне населення Харківщини продовжує потерпати від постійних обстрілів з боку російських окупантів.

Сьогодні зранку ворог обстріляв село Мосьпанове, повідомив 19 липня голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов в Telegram.

“Двоє людей отримали поранення. Їх госпіталізували до медичних установ. Ще одна жінка отримала поранення через ранкові обстріли Циркунів. 75-річний чоловік через отримані травми внаслідок обстрілу в Харківькому районі загинув”, ідеться в повідомленні.

Вночі росіяни обстріляли село Коробочкине, а на світанку окупанти завдали ракетного удару по селищу Клугино-Башкирівка Чугуївського району. Пошкоджені приватні домоволодіння, сталися пожежі.

“Протягом минулої доби ворог обстрілював населені пункти Харківського, Богодухівського, Чугуївського та Ізюмського районів області. Внаслідок обстрілів пошкоджені житлові будинки та господарські споруди. Сталися дві пожежі на полях пшениці”, додав Синєгубов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окупанти на Харківщині обладнали морг для військових РФ

У Харківському районі внаслідок обстрілів сталася сильна пожежа в медичному закладі. Через постійні масовані атаки пожежникам довелося двічі повертатися на місце пожежі, загасити вдалося лише з третьої спроби.

Загалом протягом доби з пораненнями госпіталізували п’ять мирних мешканців. У Харківському районі постраждали дві особи, на Чугуївщині ще три особи.

На лінії зіткнення тривають активні бойові дії. Ворожа розвідка боєм в районі населеного пункту Уди Харківської області повністю провалилася. Окупанти зазнали втрат та відійшли.

У районі Ізюма ворог обстрілював із танків, ствольної та реактивної артилерії райони біля Великої Комишувахи, Чепіля, Дібровного та Новомиколаївки. Загарбники намагалися піти у наступ у напрямку Гусарівки, але під щільним вогнем наших захисників відступили.

Read Previous

“Кремль готується до остаточного ривка. Його провал означатиме, що рашистській гадині зламали хребет”

Read Next

Росія накрила Сумщину мінометним вогнем: є поранені

Most Popular