Шалена спека й дощі з грозами: оновили прогноз погоди на завтра

Спека повернеться до західних областей України у вівторок.

26 липня там очікується +29…32°С, повідомила синоптикиня Наталка Діденко у Facebook. Найспекотнішим полюсом виявиться Закарпаття, +32…35°С.

“Похолоднішає на Заході в середу. На тижні спека переважатиме в південній частині, що логічно для цього сезону. На решті території України буде тепло або помірно спекотно. Дощі ловитимемо разом залежно від атмосферних коливань. Новий тиждень розпочався працюємо, турбуємося про найближчих, думаємо, допомагаємо, цінуємо, дякуємо”, ідеться в повідомленні.

Спекотно також буде завтра на Одещині й Миколаївщині, +29…32°С. У більшості областей України переважатиме комфортна літня температура повітря у межах +25…29°С. Трохи свіжіше буде на Харківщині й Сумщині, +22…26°С.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Частину України заливатиме, в інших регіонах спека до +31°С

Дощі з грозами пройдуть у вівторок у східній частині України й на Полтавщині. А надвечір опади прийдуть на Львівщину, Волинь, Рівненщину, Івано-Франківську й Чернівецьку області, а також на Закарпаття.

У Києві синоптична ситуація зумовить сонячну погоду без опадів. Вітер північного напрямку буде невеликий або помірний. Максимально прогріється повітря в столиці до +26…27°С.

Цього літа в Україні очікуються аномально високі температури. Особливо спекотно буде в західних областях. У серпні температура повітря може відповідати кліматичній нормі, характерній для цього місяця.

Read Previous

Маріуполь почнемо відбудовувати 2023-го – радник мера міста

Read Next

Про фронт, розлуку з Матвієнко та колег, які схаменулися: емоційне інтерв’ю з Арсеном Мірзояном

Most Popular