“Путіна приберуть свої, коли російська армія втратить Херсон” – російський журналіст

Російський президент Володимир Путін втратить владу в разі серйозної військової поразки на фронті.

Наприклад, якщо російська армія втратить Херсон. Таку думку у коментарі “24 каналу” висловив російський опозиційний журналіст Ігор Яковенко.

“Пояснити і приховати це буде неможливо. Тоді велика частина силовиків перестане підтримувати Путіна. До суду Путін не доживе, його скоріш за все приберуть свої ж”, – вважає Яковенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відрізали окупантів від постачання зброї: ЗСУ потужно вдарили по ще одному мосту під Херсоном

Чутки навколо хвороби Путіна опозиціонер вважає перебільшеними.

“Путін для свого віку завжди був здоровою людиною. Це було видно завжди. Ну, може покашляти. І що? Часто показували, як він смикає ногами. Так він робив це ще 20 років тому і далі робити буде, поки з ним не станеться те, чого всі так чекають”, зауважив Яковенко.

Постійні чутки про поганий стан здоров’я Путіна це не спеціальні операції від ФСБ, а бажання деяких блогерів і експертів попіаритися, додав він.

Збройні сили України просуваються у Херсонській області. Українські захисники поступово вибивають ворога із захоплених ним територій. ЗСУ, імовірно, готуються розпочати або вже розпочали контрнаступ у Херсонській області.

Увечері 26 липня Збройні сили України вдарили по Антонівському мосту в тимчасово окупованому Херсоні.

Антонівський міст це один з двох пунктів перетину через Дніпро. Ними Росія може постачати або відводити свої війська на територію, яку вона окупувала на захід від річки. У цю зону входить Херсон. Якщо ЗСУ повністю знищать міст, окупанти опиняться фактично в оточенні.

Read Previous

“Росія нічого не може зробити з нами на полі бою” – Зеленський

Read Next

Військовий облік жінок: які документи потрібно мати

Most Popular