Біля окупованого Криму задимівся російський корабель: показали фото

У четвер, 4 серпня, російський військовий корабель поблизу тимчасово окупованого Севастополя раптом почав випускати димові приманки.

Після чого судно огорнули клуби чорного диму. Про це повідомив військово-морський експерт H I Sutton з проєкту OSINT у Twitter, оприлюднивши відповідні фото.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розбігалися в паніці: на Херсонщині окупанти самі собі влаштували “бавовну”

Він припустив, що маскування російського корабля за допомогою димових приманок не допомогло йому врятуватися від влучання української ракети. Мовляв, саме тому його огорнули клуби чорного диму. Водночас остаточної ясності з цього приводу немає.

За словами експерта, на фото зафіксований патрульний корабель проєкту 22160 типу “Василь Биков”. Судна цього типу можуть мати на озброєнні вісім крилатих ракет “Калібр”.

Уранці 31 липня псевдогубернатор Севастополя заявив, що штаб ЧФ РФ “атакували українським безпілотником” і через це є нібито постраждалі. Українська сторона спростувала звинувачення.

Згодом окупаційна “влада” в Криму визнала, що штаб Чорноморського флоту “атакували” з безпілотника з Севастополя. Свій “парад” загарбники скасували в Севастополі ще за 10 днів до провокації.

Read Previous

ЕКСКЛЮЗИВ 24 КАНАЛУ! окупанти зняли провальний пропагандистський сюжет

Read Next

Гороскоп на 5 серпня: хто відчує себе справжнім щасливчиком

Most Popular