За майже $2 тис. Balenciaga продає сумки у вигляді пакету для сміття

У продажу з’явилася оригінальна сумка бренду Balenciaga з колекції осінь-зима 2022.

У березні креативний директор Демна Гвасалія представив особливу колекцію, яка пройшла під знаком України. Дизайнер на паризькому подіумі зачитав вірш про Україну і представив футболку в кольорах українського прапора. Окрім шоу, представили оригінальні ідеї та речі зокрема, сумка, схожа на пакет для сміття. Про це пише Hypebeast.

“Я не міг упустити можливість і не зробити найдорожчий пакет для сміття у світі. Бо хто не любить модні скандали?”, прокоментував Демна ідею оригінальної сумки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Для стильних образів: назвали чотири лайфхаки, як поєднувати кольори

Сумка виготовлена із м’якої телячої шкіри і представлена у чотирьох кольорових рішеннях: чорному, білому та червоному, синьому та чорному або жовтому та чорному. Делікатне покриття надає сумці блиску, що копіює глянцевий блиск чорних пакетів для сміття, які і стали натхненням для сумки.

Оригінальну сумку можна придбати в бутиках Balenciaga та в онлайн-магазинах. Її вартість $1790.

Актуальним досі залишається мінімалізм. Але останнім часом яскраві відтінки захопили подіуми та вулиці. Влітку 2022-го найтрендовішими відтінками є яскравий апероль і фуксія, а популярним міксом вважалися рожево-зелені образи. Та яскраво-блакитний відтінок витісняє ці кольори з модної сцени.

Read Previous

З українських портів вийдуть ще два судна: куди прямуватимуть

Read Next

Загарбники злякалися HIMARS і ховають сили глибше в тил

Most Popular