На півдні гаряче: ЗСУ точним вогнем відкинули окупантів назад

На Південнобузькому напрямку російські окупанти продовжують зосереджувати основні зусилля на утриманні займаних позицій і недопущенні просування українських військ.

На півдні ворог активно веде інтенсивну повітряну розвідку безпілотниками, повідомили вранці 8 серпня в Генеральному штабі Збройних сил України. Також противник здійснював обстріли із ствольної, реактивної артилерії та танків вздовж всієї лінії зіткнення.

“На Новопавлівському та Запорізькому напрямках тривають ворожі обстріли військової та цивільної інфраструктури в районах населених пунктів Новомихайлівка, Костянтинівка, Шевченко, Оріхів, Мала Токмачка, Новоданилівка, Времівка, Новосілка, Білогір’я, Степове і Полтавка. Ворог задіяв авіацію для ударів поблизу Новомихайлівки, Пречистівки, Володимирівки та Новосілки. Вів наступальні дії у напрямках Мар’їнки та Шевченко. Українські воїни зустріли окупантів точним вогнем та відкинули назад”, ідеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На півдні ЗСУ знищили російський “Панцир” та радіолокаційну станцію

Водночас росіяни завдали авіаційних ударів в районах Ольгиного, Новогригорівки та Андріївки.

В акваторії Чорного моря корабельне угруповання противника продовжує виконувати визначені завдання.

“Зберігається загроза завдання ракетних ударів по військових об’єктах і елементах інфраструктури на всій території України”, звітує Генштаб.

У ніч проти 8 серпня Збройні сили України високоточними ракетами HIMARS вразили пункти тимчасової дислокації ворожих російських військ на промислових майданчиках у різних районах тимчасово захопленого окупантами Мелітополя Запорізької області.

Read Previous

Є ще порох: Мессі забив ударом через себе в чемпіонаті Франції

Read Next

Загроза вторгнення Білорусі: ворог нарощує системи ППО 

Most Popular