Сотню росіян відправили на “концерт Кобзона”: результати гарячої ночі в Мелітополі

У ніч проти 8 серпня Збройні сили України високоточними ракетами HIMARS вразили пункти тимчасової дислокації ворожих російських військ на промислових майданчиках у різних районах тимчасово захопленого окупантами Мелітополя Запорізької області.

Про гарні новини з Мелітополя повідомив у понеділок вранці мер міста Іван Федоров.

“За попередніми підрахунками знищена значна кількість військової техніки росіян. Понад 100 російських солдатів, які в цю ніч перебували в тимчасових казармах, отримали квитки на “концерт Кобзона”, а їхні батьки вже обирають модель і колір автомобіля Lada”, написав він у соцмережах.

Минулого тижня значну частину протиповітряної оборони окупанти передислокували з Мелітополя до Херсона, додав Федоров.

“Сьогоднішня ніч найрезультативніша й свідчить, що наявні ворожі підрозділи ППО вже не спроможні чинити опір HIMARS. Послаблення системи ПВО створює необхідні передумови для успішного контрнаступу на мелітопольському напрямку”, зазначив міський голова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мер розповів про плани окупантів провести в Мелітополі “референдум удома”

У тимчасово окупованому Херсоні в неділю, 7 серпня, пролунали вибухи. Потужні вибухи було чути поблизу Антонівського мосту, де згодом спалахнула пожежа. Мешканці Херсона публікують імовірне фото пожежі на мосту, який намагались відремонтувати російські окупанти.

Крім того, вибухи пролунали вчора у Новій Каховці, Скадовську, Чорнобаївці й Олешках. У Чаплинці Херсонської області Збройні сили України відпрацювали по ворожих складах.

Read Previous

На півдні гаряче: ЗСУ точним вогнем відкинули окупантів назад

Read Next

Євро стрімко подешевшав після вихідних: що з доларом

Most Popular