ISW: керівництво армії РФ зазнало серйозних змін через невдачі у війні в Україні

Військове керівництво російської армії зазнало серйозних змін через невдачі Російської Федерації в Україні.

Мінімум шістьох російських командирів звільнили від початку повномасштабного вторгнення РФ, ідеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW).

“Міністерство оборони Великої Британії підтвердило попередні дані ISW щодо цього. Серед звільнених командувач Східним військовим округом генерал-полковник Олександр Чайко і командувач Західним військовим округом генерал-полковник Олександр Журавльов”, ідеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Британські розвідники озвучили наслідки масових звільнень та вбивств генералів РФ в Україні

У британському відомстві додали, що генерал Олександра Дворнікова, який командував російською армією в Україні з квітня, також усунули. А генерал армії Сергій Суровікін перебрав на себе “Південне угруповання” військ в Україні.

“Брак узгодженості в російській командній структурі й довготривалі втрати військового керівництва на полі бою ускладнюють командування, управління й загальну ефективність операцій в Україні”, звітують аналітики.

Російськими загарбниками в Україні керують чотири генерали. Імʼя одного з них розкрив міністр оборони РФ Сергій Шойгу під час так званої інспекції на тимчасово окупованих територіях України. Ідеться по генерал-лейтенанта Андрія Сичевого, який керує угрупованням “Захід”.

Також відомо, що російським угрупованням “Схід” керує генерал-лейтенант Рустам Мурадов, “Півднем” генерал армії Сергій Суровікін, “Центром” генерал-полковник Олександр Лапін.

Read Previous

Дощі й +36°С: оновили прогноз на понеділок

Read Next

⚡⚡ЗСУ вдарили по Антонівському й Каховському мостах

Most Popular