Від Metallica до Бумбокс: що слухають українські воїни на передку

Українські воїни на фронті слухають музику різних жанрів від фанку до металу.

Український військовий Роман Набожняк, співзасновника кафе Veterano Brownie, розповів, яку музику слухає його бригада з ЗСУ, повідомляє “СЛУХ”.

“Найчастіше ми слухаємо музику в машині: коли ідемо на бойовий виїзд або назад, коли готуємося до бойової місії, коли ідемо в місто на “Нову пошту” чи у магазин. У місці, де живемо, слухаємо часом музику на колонці”, каже воїн.

Плейлист ділиться на кілька категорій.

Коли їдуть на бойову місію, то слухають Metallica, The HARDKISS, Бумбокс.

“Я зі школи фанат Metallica, тому Enter Sandman, The Day That Never Comes, Seek and Destroy це топчик, коли ти налаштовуєш себе на те, щоб успішно напихати русакам. Часом слухаємо “Бумбокс” (“Рок-н-Рол”) і The HARDKISS (Tony, Talk і Make-Up)”, каже Роман.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “А в Росії лише біляші” мережі відреагували на відкриття McDonald’s

Коли воїни повертаються з бойового завдання, то “самий жир” увімкнути Latexfauna Surfer або Lime.

“Слухаємо також щось типу Leon Bridges (Bad Bad News, Texas Sun, River) або Jungle Happy Man. Ще Jain (Makeba і Heads Up). І, звісно, Led Zeppelin When The Levee Breaks”, розповідає військовий.

В українських військових є і “вибуховий” плейлист.

“По роду діяльності ми також використовуємо дещо, пов’язане із вибухівкою. І нещодавно я зловив себе на прикольному відчутті, коли ми готували подарунки для русаків, і ввімкнув Spotify-радіо, увімкнувся трек Vulfpeck Aunt Leslie. Підтягнулося дуже багато класних треків, які я одразу додав до улюблених: Tom Misch Disco Yes, Moonchild The List, Cory Wong Work it Out.

Оскільки я вважаю, що важливо у нашій справі не overthink усе, що відбувається навколо, а по можливості максимально ефективно і якісно робити роботу, то і голова має бути незакрученою. Ця музика дуже допомагає налаштуватися на такий настрій”, каже Роман.

Якщо просто за посилками чи у магазин, то Роман вмикає у машині свої улюблені гурти: Snarky Puppy (обожнює проєкт Family Dinner, особливо першу частину), Pink Floyd, ті ж Latexfauna і Бумбокс.

“Просто перемішую у Spotify”, розповідає.

169 день триває спротив України повномасштабній російській агресії.

За цей час ЗСУ знищили 43 тис. російських окупантів, 4100 їхніх броньованих машин, 1846 танків, 232 літака і 193 гелікоптера.

Український музикант, лідер гурту Бумбокс Андрій Хливнюк поділився світлиною зі служби. Також опублікував вірш-звернення до українців.

Read Previous

ФБР у будинку Трампа шукало документи про ядерну зброю – WP

Read Next

У США застрелили чоловіка, який намагався проникнути в офіс ФБР

Most Popular