Гороскоп на 12 серпня: на кого чекають великі гроші та можливості

12 серпня готуйтеся коритися обставинам та шукати вихід із непростих ситуацій. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

“Енергії буде вдосталь, аби брати нові висоти, говорить астрологиня. Поки конкуренти змагатимуться між собою, ви зароблятимете і перемагатимете. Працюватимете плідно, якщо вчасно відділите потрібне від бажаного. Справи родинні відійдуть на другий план. На брак уваги нарікатимуть батьки та партнери. Додайте романтики в стосунки з коханими. Щоб не сваритися, уникайте взаємозвинувачень. Великі гроші та можливості чекають на Раків, Терезів і Риб”.

Овен

Тиск зовнішніх обставин примусить вас переплачувати за надані послуги. По можливості відкладіть оформлення майнової документації. Не поспішайте з прийняттям рішень.

Телець

Бажаного зростання рівня доходів поки що не прогнозується. Проте заробіток надходитиме вчасно. На все необхідне грошей вистачить.

Близнюки

Утримайтеся від грошових переказів. У життя повертається романтика. Тікати від неприємних розмов зі знайомими не слід. Прикличте на допомогу почуття гумору.

Рак

Дефіциту коштів не буде. Під час проведення фінансових операцій не звертайтеся до послуг посередників. Вони не дбатимуть про ваш прибуток.

Лев

Обіцяні гроші не дійдуть до вас у повному обсязі. Частина заробленого буде стягнена у вигляді штрафів чи комісійних. Відстоюйте свої фінансові інтереси.

Діва

Грошей обмаль. Батьки потребуватимуть вашої матеріальної допомоги. Робити великі покупки цього дня не слід.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зима не буде дуже холодною Кульбіда

Терези

Справи йтимуть своїм ходом. Коштів вистачатиме на забезпечення звичного способу життя. Хтось із боржників поверне вам гроші.

Скорпіон

Незабаром вам знадобиться чимала сума грошей. Зароблені в цей день фінанси бажано заощадити. Вчасно розраховуйтеся з боргами за комунальні послуги.

Стрілець

Зекономити деяку суму не вдасться. Спокуса придбати щось новеньке буде надто великою. Пильнуйте на ринку. Вам продадуть неякісний товар.

Козеріг

Зведіть витрати до необхідного мінімуму. Спостерігайте за змінами на ринку. Відповідно відкоригуйте свої плани.

Водолій

Не шукайте можливості швидко заробити великі гроші. Втратите більше. Тримайтеся за надійне джерело доходів. Навіть якщо зараз вас не влаштовує заробіток.

Риби

Зачекайте з прийняттям рішення про зміну місця роботи. Ви не одержите там обіцяного заробітку. Ще раз уточніть деталі.

Синоптики розповіли, де 12 серпня чекати на шквальний вітер і грози з градом.

Read Previous

У США застрелили чоловіка, який намагався проникнути в офіс ФБР

Read Next

Безпорадність і сором: відеоогляд матчу “Університатя” – “Зоря”

Most Popular