Данилюк на інвалідному візку, а Сенцов приїхав з фронту: зірки, які одружилися під час війни

В Україні за майже пів року війни обмінялися обітницями понад 102 тис. пар. Для порівняння, за увесь 2021 рік одружилося трохи більше 212 тис. пар.

Винятком не стали і представники українського шоубізнесу. Хтось приїхав під вінець з передової, а в когось весілля було в Бучі на Київщині, пише ТСН.

Зокрема, зірка “Перших ластівок” Максим Девізоров, який служить у Збройних силах України, одружився в травні з колегою-акторкою Світланою Гордієнко. Закохані до весілля не бачилися близько двох місяців. Заради цього Девізорова відпустили зі служби на Донеччині всього на добу. Пара побралася в Дніпрі.

“Ми довго думали, коли краще нам зіграти весілля. Адже хотілося, щоб у цей день поруч були батьки та друзі. Знайшли компроміс, що зараз ми розпишемося, нам так буде спокійніше. Тому що на тлі усіх повідомлень з Азовсталі… Там наші захисники боролися за життя, за всю Україну, освідчувалися своїм дівчатам, хотіли узаконити своє життя і своє кохання. Ми теж для себе вирішили, що саме зараз найкращий час”, поділився актор.

Режисер, колишній політв’язень Кремля Олег Сенцов 7 липня вдруге одружився. Його обраницею стала кандидатка політичних наук і директорка з адвокації американської компанії Веронікою Вельч. Про їхні стосунки стало відомо в березні.

“Ми зустрічаємося вже певний період часу. Я вирішив, що це жінка, яка мені дійсно потрібна. Війна нас розлучила, але знайшовся період, коли ми могли це зробити. Я приїхав на два дні. Війна триває, життя може обірватися в будь-який момент. Але є речі, заради яких варто воювати і жити”, прокоментував своє весілля він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скічко, Вакарчук і не тільки: у кого з українського шоубізу народилися діти під час війни

Колишній секретар Ради національної безпеки та оборони України Олександр Данилюк одружився з дизайнеркою Лілією Літковською теж 7 липня. Вінчання відбулося у Софійському соборі. На церемонії був присутній, зокрема, мер Києва Віталій Кличко. Весільну сукню створила сама наречена.

Молодятам і гостям цей день точно запам’ятається. Адже міський голова столиці доставив Данилюка до шлюбного вівтаря інвалідному візку. 19 червня політик потрапив в аварію на мотоциклі та зламав обидві ноги. Але перешкодою для закоханих це не стало.

18 липня акторка Анна Остапенко вийшла заміж за музиканта й актора Олександра Невзорова. Закохані зробили сучасне весілля. Остапенко прийшла на розпис у білій сукні й кедах, а її чоловік обрав таке ж взуття та білу сорочку з брюками.

Ведучий шоу “Орел і Решка” Євген Синельников одружився з продюсеркою, співзасновницею рекламної агенції BADOEV ID Наталією Кліпою. Для режисера це другий шлюб. Весільна церемонія минула 12 серпня у їхньому будинку в Бучі, частину якого розтрощили після себе окупанти.

Боєць Національної гвардії України, розвідник-снайпер з позивним “Лисий”, який отримав важке поранення під час однієї з “вилазок”, одружився. Церемонію одруження закоханим провели просто в дворі лікарні.

Українському захиснику під час бою відірвало ступню він наступив на протипіхотну міну. Однак 24-річний боєць з Харкова не впав духом. Навпаки після одужання і протезування планує і далі служити Батьківщині.

Освідчуватися коханій планував у серпні. Але після отримання травми потрапив у лікарню. Побачив майбутню дружину після операції.

Read Previous

Навчальний рік в Україні: коли розпочнеться і скільки триватиме

Read Next

Ворог вдарив ракетами по Одещині

Most Popular