У Міноборони прокоментували ступінь загрози з Білорусі

У Білорусі пів року тривають військові навчання. Їхня армія перебуває у стадії бойової готовності.

Тому не можна виключати жодних загроз з того боку. Україна у відповідь продовжила навчання “Північний буревій”. Про це сказала заступниця міністра оборони Ганна Маляр, пишуть “ТСН”.

“В Україні тривають навчання “Північний буревій”, де, ми повідомляли офіційно про це, Збройні сили, Національна гвардія, прикордонники відпрацьовують разом способи протидії тим загрозам, які там є”, сказала Маляр.

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко залежний від президента РФ Володимира Путіна, заявила заступниця міністра.

“І ступінь цього впливу не можна переоцінити, тому що він надзвичайно великий. Тому так, ця загроза розглядається в тому числі”, сказала.

Росія продовжила на 25 років термін розміщення своїх військових об’єктів у Білорусі.

На початку вересня в районі Бреста спостерігалося посилення військової активності із зенітно-ракетними системами C-300, реактивними системами залпового вогню “Град” і самохідними артилерійськими установками.

Провокацій на кордоні з Білоруссю поки немає. Але до цього напрямку прикута особлива увага, заявили у Державній прикордонній службі України.

Read Previous

Аксьонов заявив, що після “референдумів” в Криму проведуть “контртерористичну операцію”

Read Next

🤡Путина встречали как вонючку, у него был шок – ПИОНТКОВСКИЙ об унижении диктатора

Most Popular