Ексгенерал НАТО оцінив можливість обвалу російського фронту на півдні

Колишній генерал Північноатлантичного альянсу Егон Раммс впевнений, що не варто недооцінювати ворога.

Також заявив, що про “крах” російського фронту на Херсонщині говорити надто рано. Про це ексгенерал НАТО сказав в ефірі ZDF.

“Я поки що не бачу цього (обвалу фронту. Gazeta.ua). У росіян ще достатньо сил в Україні. Зрештою, це питання вмілої віддачі наказів і вмілого керівництва, щоб відновити згуртованість з російської точки зору. Говорити про колапс поки що зарано. Для цього ще потрібно провести багато бойових операцій і це буде коштувати ще багато людських життів”, сказав Раммс.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Паніки нема”, але деякі колаборанти Херсонщини перевезли сім’ї до Криму

Він додав, що українська армія настільки успішно наступає на півдні, що у росіян може не бути передумов для продовження бою.

“Це починається з постачання російських солдатів, продовжується відповідною логістикою в плані боєприпасів, пального тощо. Коли мої бойові машини перестають рухатися, коли я не можу більше стріляти, тоді у мене немає іншого вибору, як тікати”, зазначив також колишній генерал НАТО.

Українські захисники продовжують контрнаступальні дії на декількох напрямках.

Водночас російські окупанти намагаються прорвати оборону Збройних сил України на Донбасі. Такі дані має міністерство оборони Великої Британії, яке й опублікувало карту боїв у Twitter 6 жовтня.

Read Previous

Оголосили переможця Нобелівської премії з літератури

Read Next

Генерал розповів, як Лукашенко допомагає російським окупантам

Most Popular