Окупанти масово знищують документи: у Генштабі розкрили деталі

Російська мобілізація практично “поглинає” невеличкі населені пункти у віддалених регіонах.

Силовики проводять облави, практично всіх чоловіків призовного віку силоміць доставляють у військкомати, повідомляє Генштаб у зведенні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мертвих мобілізованих росіян вже спалюють. Що робиться в армії РФ

“Разом з тим, у Москві, й на половину не виконано план відмобілізування, який складає по районах менш як 0,2 відсотка населення”, йдеться у повідомленні.

В Україні окупанти використовують тактику випаленої землі. Під час хаотичного відступу ворог підірвав дамбу. Через це підтопило Райгородок Краматорського району Донецької області.

У Кадіївці масово знищують архіви та копії документів. Особливо тих, що містять історію окупації. У Сватовому замінували основні інфраструктурні об’єкти, будівлі та території.

“За минулу добу підрозділи Сил оборони України відбили ворожі атаки в районах населених пунктів Соледар, Бахмутське, Яковлівка, Одрадівка, Зайцеве, Бахмут, Красногорівка, Побєда, Водяне та Любомирівка”, додали у Генштабі.

21 вересня президент країни-агресорки РФ Володимир Путін оголосив мобілізацію. Протести проти мобілізації відбулися у Москві, Санкт-Петербурзі й низці російських міст.

У Республіці Дагестан місцеві жителі вступали у сутички з поліцією.

Остаточно знищивши громадян, які можуть усвідомлювати крах російської державності, Путін сподівається позбутися протестів проти війни, повідомила українська розвідка.

Read Previous

💥РЕЗНІКОВ показав карту контрнаступу ЗСУ за осінь

Read Next

Колишній голова Нацбанку вперше прокоментував підозру

Most Popular