ЗСУ завдали масованих ударів з авіації й артилерії по окупантах: які наслідки

Авіація Сил оборони протягом 6 жовтня завдала 11 ударів по позиціях російських загарбників.

Підтверджено ураження одного опорного пункту, п’ять районів зосередження озброєння та військової техніки, а також п’ять зенітних ракетних комплексів росіян. Про це повідомляє Генштаб ЗСУ в Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російські окупанти втекли з Нової Каховки – Хлань

Крім того, наші підрозділи протиповітряної оборони збили п’ять БпЛА ворога, серед яких два Shahed-136 та один Mohajer-6.

Ракетні війська і артилерія за поточну добу уразили 19 районів зосередження живої сили, озброєння та військової техніки, два склади боєприпасів та шість засобів артилерії.

Російська окупаційна армія намагається утримати тимчасово захоплені території, зосереджує зусилля на спробах зриву активних дій Сил оборони на окремих напрямках, не припиняє ведення наступальних дій на Бахмутському та Авдіївському напрямках.

Ворог здійснює перегруповування своїх підрозділів на окремих напрямках.

“Противник обстрілює наші позиції вздовж лінії зіткнення, здійснює інженерне обладнання оборони на окремих напрямках та веде повітряну розвідку. Завдає ударів по цивільній інфраструктурі та мирних житлових кварталах, порушуючи норми Міжнародного гуманітарного права, закони та звичаї ведення війни”, – повідомили в Генштабі.

Українські захисники продовжують контрнаступальні дії на декількох напрямках.

Водночас російські окупанти намагаються прорвати оборону Збройних сил України на Донбасі. Такі дані має міністерство оборони Великої Британії, яке й опублікувало карту боїв у Twitter 6 жовтня.

За даними британських розвідників, українські бійці проводять контрнаступальні операції на Луганському й Херсонському напрямках. Успіхи ЗСУ особливо помітні на підходах до Кремінної і вздовж правого берега Дніпра в Херсонській області.

Read Previous

💥РЕЗНІКОВ показав карту контрнаступу ЗСУ за осінь

Read Next

Колишній голова Нацбанку вперше прокоментував підозру

Most Popular