Окупанти змушують українців рити окопи на Мелітопольщині

Російські окупанти намагаються змусити жителів сіл Мелітопольського району рити окопи, щоб потім залишити їх в цих окопах воювати за армію РФ.

Спочатку окупанти намагались підкупити жителів пряником, а потім в хід пішов кнут. Про це розповів мер Мелітополя Іван Федоров в ефірі телемарафону “Єдині новини”.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окупанти перетворили Мелітополь на військову базу мер

“Вони (окупанти – ред.) продовжують терор над цивільним населенням, щоб залучити їх до будівництва фортифікаційних споруд. Спочатку оголосили зарплату у 80 тисяч рублів на місяць для тих, хто братиме участь у будівництві фортифікаційних споруд. Таких людей не знайшлося. Тоді вони перейшли до погроз. Кадировці у щонайменше трьох селищах Мелітопольського району масово викрадають людей і змушують їх рити окопи”, – повідомив Федоров.

На цьому окупанти не зупиняться і примушуватимуть йти на війну тих, хто погодиться копати траншеї, переконаний мер.

Федоров додав, що росіяни “окопують” Мелітополь не тільки з боку Запоріжжя, а й з Бердянська, Василівки та Криму. Крім того, через нестачу будівельних матеріалів росіяни почали “розбирати” дорогу в Геніченському районі, руйнуючи українську інфраструктуру.

12 листопада зафіксовано прибуття чергового поповнення до тимчасово захопленого Мелітополя Запорізької області.

Мешканці Мелітополя на Запоріжжі сподіваються, що наступним після звільнення Херсона буде їхнє місто. Тим часом серед колаборантів і окупантів наростає паніка, сказав мер Федоров.

Read Previous

Угорщина не тренуватиме українських військових

Read Next

Українцям спростять та прискорять відновлення документів за кордоном

Most Popular