ЗСУ вдарили по Олешках: куди поцілили

Українські захисники вдарили по дислокації ворожих підрозділів, а також місцях зосередження озброєння та техніки в окупованому місті Олешки на лівому березі Херсонщини.

Знищено склад з боєприпасами окупантів. Про це повідомили у зведенні Оперативного командування “Південь” в Telegram.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росіяни намагаються наступати на двох напрямках ‒ Генштаб

Також в Олешках українські воїни знищили пускову установку С-300, зенітно-ракетний комплекс “Тор-М2” та три одиниці авто-бронетехніки. Решта втрат ворога дорозвідується.

Місто Олешки розташоване на лівому березі Дніпра, за 20 км від звільненого від російських окупантів Херсона.

“Противник завершує перегрупування військ на лівому березі Дніпра, продовжує облаштування рубежів оборони, веде ракетно-артилерійський вогонь по наших позиціях і мирних населених пунктах, атакує дронами-камікадзе, веде щільну повітряну розвідку, протягом бойового дня на різних напрямках зафіксовано до 40 дронів різної модифікації”, повідомив спікер ОК “Південь” Владислав Назаров.

Усього протягом понеділка, 14 листопада, ЗСУ виконали 50 вогневих завдань по окупаційних військах Росії на півдні.

Противник намагається утримати тимчасово захоплені території, зосереджує зусилля на стримуванні дій Сил оборони на окремих напрямках, продовжує обладнувати оборонні рубежі на лівому березі Дніпра на Херсонщині.

Водночас ворог веде наступальні дії на Бахмутському, Авдіївському та Новопавлівському напрямках, повідомив Генеральний штаб Збройних сил України вранці 14 листопада.

Загальні бойові втрати Росії у війні проти України на ранок 13 листопада становлять 80 860 осіб. За добу лави “200-х” поповнили ще понад 650 російських загарбників.

Read Previous

Американські дрони Gray Eagle хочуть модифікувати, щоб передати ЗСУ

Read Next

Розпочався саміт G20 ‒ говорять переважно про Україну

Most Popular