Внаслідок російського ракетного удару по Харківщині загинула 38-річна прокурорка

Внаслідок російського обстрілу селища Шевченкове Харківської області 20 листопада загинула прокурорка 38-річна Олена Маслич.

Жінка загинула в своїй квартирі через ракетний удар Росії по житловому сектору. У неї залишився 15-річний син. Про це повідомляє пресслужба Харківської обласної прокуратури.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росіяни вгатили з артилерії по трьох районах Харківщини ‒ є поранені

Із першого дня деокупації Шевченківської територіальної громади та Куп’янського району Олена Маслич виконувала там свої службові обов’язки, документуючи факти збройної агресії РФ на території району.

“Олена Маслич присвятила роботі в органах прокуратури України 10 років, заслужила повагу колективу за високий професіоналізм, чесність та відданість. Розділяємо біль рідних та схиляємо голови в глибокій скорботі”, ‒ йдеться у повідомленні.

Унаслідок ракетного удару по багатоквартирному будинку у Шевченковому Куп’янського району на Харківщині загинула жінка. Щонайменше двоє людей поранені, повідомив голова обласної військової адміністрації Олег Синєгубов вранці 21 листопада в Telegram. За його словами, окупанти завдали ракетного удару по місту із системи С-300.

18 листопада ворог з мінометів, танків та артилерії обстріляв населені пункти Куп’янського, Чугуївського та Харківського районів, розташованих поряд з лінією зіткнення та кордоном з Росією. В Куп’янську ворожими обстрілами пошкоджені дахи будинків та дорожнє полотно.

Read Previous

Захоплював будівлю СБУ в Луганську: під Києвом затримали “високопосадовця” бойовиків, який “залягав на дно”

Read Next

На захоплених територіях Запорізької області росіяни розв’язали медичний терор ‒ Федоров

Most Popular