В іранських дронах знайшли західні компоненти

Більшість частин іранських безпілотників виробляють компанії США та Європи

Це спонукає уряд США до розслідування, повідомляє The Wall Street Journal.

“Фахівці воєнної розвідки України дослідили, що три чверті компонентів іранських безпілотників американського виробництва. Ці висновки були зроблені після того, як українські воїни збили кілька безпілотників, у тому числі Mohajer-6, який приземлився неушкодженим”, йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія вироблятиме у себе дрони-камікадзе ЗМІ

У ГУР також виявили деталі марковані офіційною мовою Ірану фарсі.

Усі докази причетності іноземців до постачання зброї та її комплектуючих окупантам передадуть до міжнародних організацій для накладення на них економічних санкцій.

Деталі іранських дронів-камікадзе, якими Росія атакує українські міста й села, були виготовлені після повномасштабного вторгнення РФ.

Представники воєнної розвідки України знайшли інформацію, яка може свідчити, що іранські безпілотники в Росію постачали після 24 лютого. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міноборони України 8 листопада.

Іран найближчим часом відправить Росії сотні нових дронів-камікадзе, якими Росія б’є по цивільній інфраструктурі України, а також тактичні балістичні ракети ближнього радіуса дії, за даними української розвідки й американського телеканалу CNN.

Раніше міністр закордонних справ Ірану Хосейн Амір Абдоллахіян уперше визнав, що його країна постачала дрони Росії, але нібито лише до початку повномасштабної війни та в обмеженій кількості.

Read Previous

Росія ще має ракет на три масовані атаки на Україну – ЗМІ

Read Next

🔴Що Пєсков приховує від Путіна? / ДЕТАЛІ

Most Popular