Відстояти Бахмут: Parimatch допомагає ЗСУ на одному з найважчих напрямків фронту

На схід України, де наразі точаться важкі бойові дії, прибуло додаткове технічне й медичне забезпечення. А саме, бренд Parimatch надав допомогу з ремонтом автівок, передав обладнання для організації першої невідкладної допомоги та технічне спорядження для дистанційного керування квадрокоптерами. Днями бренд надав адресну допомогу захисникам Бахмуту в розмірі понад 720 тис. грн.

З перших днів повномасштабної війни РФ в Україні місто Бахмут у Донецькій області контролюється українською армією. Хоча останні 5 місяців російські сили не полишають спроб окупувати цей населений пункт, Збройні Сили України тримають оборону міста й дають відсіч агресору.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Пампушки Даші” Нікітюк та Астаф’єва зварили борщ для захисників: фото

Разом з тим, українські захисники під Бахмутом зараз, як ніколи, потребують допомоги для ефективної оборони на одному з найскладніших напрямків фронту. Враховуючи це, Parimatch долучився до забезпечення окремих підрозділів ЗСУ критично необхідним обладнанням. Зокрема, бренд долучився до ремонту кількох автівок з передової, закупив та передав медичне обладнання для автомобілів швидкої допомоги, а також допоміжні засоби для організації мобільної пральні та душової.

“Мобільність, мужність та нестандартне мислення українських захисників підкорили увесь цивілізований світ. Щодня справжні борці за незалежність роблять неможливе деокуповують українські землі на півдні та сповільнюють наступи агресора на сході України. Найменше, що ми можемо зробити для наших героїв дякувати їм за протистояння російській агресії та допомагати вирішувати їхні потреби на передовій”, зазначила Наталія Гілевич, CEO Parimatch Ukraine.

Від початку повномасштабної війни Parimatch надав допомоги Україні на 295 млн грн, основна частина якої спрямовується на потреби ЗСУ.

Read Previous

СБУ записала брата колишнього “регіонала” Царьова. Проситься на обмін

Read Next

Російські ракетні обстріли наближають перемогу України – Резніков

Most Popular