У Кремлі вже шукають заміну Путіну: українська розвідка про рішення Гааги

Після рішення Міжнародного кримінального суду (МКС) в Гаазі видати ордер на арешт президента РФ Володимира Путіна настрої у Москві стали “похмурішими”.

Там уже навіть шукають наступника Путіну. Про такі дані української розвідки розповів в ефірі національного телемарафону представник ГУР Міноборони України Андрій Юсов, передає Gazeta.ua.

Він пояснив, чому російські пропагандисти цього дня на обговорювали рішення МКС на своїх традиційних шоу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Це тільки початок”, – Боррель прокоментував ордер на арешт Путіна

“Тому що сам факт обговорення цієї новини навіть для зазомбованого населення РФ був би дивним і занадто тривожним “дзвінком”. Бо розповідати, що “спецоперація” йде за планом, а потім отримати розшук і припис до арешту від МКС ‒ це навіть Соловйову і Скабєєвій буде важко ці речі поєднати між собою”, ‒ сказав Юсов.

За його словами, коло Путіна звужується коло прихильників. Він стає все більш токсичним як для зовнішнього світу, так і всередині РФ.

“Зокрема, у вежах Кремля все більше незадоволення від того, що відбувається. Все більш похмуре усвідомлення перспектив, а саме геополітичної катастрофи режиму Путіна. Уже мова йде про пошук наступника Путіна і шукає його вже не Путін”, ‒ додав Юсов.

Міжнародний кримінальний суд у Гаазі 17 березня видав міжнародний ордер на арешт президента країни-агресорки Російської Федерації Володимира Путіна. Другий ордер стосується уповноваженої РФ з прав дитини Марії Львової-Бєлової.

Серед країн, які ратифікували Римський статут Міжнародного кримінального суду, російський диктатор Володимир Путін першою планує відвідати Південно-Африканську Республіку. Візит заплановано на серпень 2023 року. За нормами міжнародного права, там мають заарештувати Путіна.

Read Previous

РФ націлила на Україну десятки “Калібрів”

Read Next

Тактика РФ провалилася: у розвідці розповіли про ворожі ракетні удари

Most Popular