Окупанти хочуть створити в Бердянську курорт для військових – міськрада

У захопленому Бердянську Запорізької області окупанти планують створити “курорт” для своїх військових, перетворивши його на закритий об’єкт.

Зробити це вирішили на території місцевих санаторіїв, повідомила пресслужба міської ради.

Як зазначається, пропагандистські канали опублікували відео візитів керівників партії “Единая Россия”. Ті розповіли про рішення створити в Бердянську умови для реабілітації загарбників та їхніх сімей.

“У планах окупантів перепрофілювати колишню територію курорту виключно під потреби російської армії. З усіма іншими наслідками, які буде мати таке рішення. При утворенні такого масштабу, по суті, військової бази, яка здатна прийняти одночасно тисячі осіб, така територія буде ретельно охоронятися як військовий об’єкт”, йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Бердянську підірвали квартиру місцевого колаборанта, який агітував за “референдум”

Керівником цього “курорту” вирішили назначити місцевого колаборанта Миколу Мірошніченка.

“Користуючись географічним розташуванням Бердянська, який поки що перебуває у найвіддаленішому тилу війни, окупанти розраховують на недоторканість своїх недобитків. А знаючи, як вони бояться місцевого населення, місцевим жителям про прогулянки лікувальними маршрутами курорту, як і про вихід до моря можна забути”, зауважили в міськраді.

У Бердянську окупаційна так звана адміністрація видала “розпорядження” місцевим жителям до 1 квітня отримати в міській комендатурі перепустки для переміщення по тимчасово зайнятих територіях Запорізької області, повідомляв Генштаб Збройних сил.

Перепустки видаватимуться при умові успішного проходження “фільтрації” окремо на людей та на транспортні засоби.

Read Previous

Армія РФ впритул підійшла до центру Бахмута – ISW

Read Next

⚡️ЗЕЛЕНСЬКИЙ на передовій / У Мелітополі ХЛОПКИ / Що готує ворог?

Most Popular