Зеленський підписав указ, згідно з яким, радника президента призначатиме особисто глава держави

Президент Володимир Зеленський затвердив положення про радника Президента. Згідно з ним, радник Президента призначається і звільняється головою держави, а радник-уповноважений – за пропозицією керівника Офісу Президента.

Радника Президента України призначатиме особисто глава держави. Про це йдеться в указі президента Володимира Зеленського №309 від 26 липня.

Згідно з ним, радник Президента призначається і звільняється головою держави, а радник-уповноважений – за пропозицією керівника Офісу Президента. Посада радника належить до патронатної служби Президента.
Радник призначається на строк повноважень глави держави та здійснює свої обов’язки на постійній основі або на громадських засадах поза штатом Офісу Президента. Його основними завданнями є розробка і внесення пропозицій Президенту щодо здійснення повноважень глави держави у відповідній сфері. У червні пресслужба Президента Володимира Зеленського повідомила про призначення нових уповноважених, про трансформацію і розширенні функціональності наявних посад з появою радників глави держави.

Read Previous

Справа Гандзюк: суд залишив Мангера та Левіна під вартою

Read Next

Через дефіцит брухту Інтерпайп буде скорочувати виробництво і втрачати ринки – Макаренко

Most Popular